Cirkeln Second hand


KONTAKT &

INFORMATION:

HÅLLBART MODE

Vi vill ge människor möjlighet att dela garderob med varandra och höja antalet användningar per plagg. Genom detta skapas ett cirkulärt hållbart mode. Vi vill sälja dina kläder second hand och kläderna behöver vara i gott skick och vårdas för att hålla för flera kunder. Det hållbara förhållningssättet kräver att kläderna är i gott skick och även de kläder som inhandlas second hand, behöver vårdas för att hålla dubbelt så länge. Genom att du som kund säljer dina kläder hos oss samt köper dina “nya” hos oss, bidrar du tillsammans med oss för det cirkulärt hållbart mode. Tveka inte – kom in i butiken så berättar vi mera. 

 

I vår butik strävar vi även efter att större delar av vår inredning är begagnad eller tillverkat av återvunnet material, exempelvis har vi galgar tillverkade av återanvänt papper. Våra klädställningar är tillverkade av återvunnet material

 

En del av vår vision är att handla second hand skall vara enkelt och självklart, därav lägger vi ned tid på att planera butiken så att du skall uppleva den som fräsch, luftig och tillgänglig. Vi vill ge dig som en kund en känsla av att du vill fortsätta handla second hand. Butiken skall vara tillgänglig för dig som väljer klimatsmarta färdmedel, alltså har vi valt en butikslokal som ligger i direkt anslutning till knutpunkten Mölndals innerstad. Du tar dig lätt till fots eller cykel till vår butik. 

 

Följ oss på instagram @cirkelnsecondhand för uppdateringar på godbitar i butiken


 

info@cirkelnsecondhand.se


CIRKELN SECOND HAND

Bergmansgatan 14B

Mölndals innerstad

431 31 Mölndal

Organisationsnr:

559243-6207

Vanliga frågor