KONTAKT &

INFORMATION:


VI SÄLJER DINA KLÄDER - KOMMISSIONSFÖRSÄLJNING 

 

Du lämnar in artiklar för försäljning till oss i syfte att bidra till ett cirkulärt mode. Vi vill att de artiklar du lämnar in till försäljjning bör inte vara äldre än 4 år. Vi önskar att du skall ha känslan av att du skulle vilja köpa om klädesplagget, väskan, smycket eller skorna. Vi säljer dina artiklar på kommission. Detta innebär att du som kund erhåller 40% av försäljningspriset i efterhand för de artiklar som sålts i butiken. Resterande 60% ska täcka Cirkelns kostnader för lokalhyra, personalkostnader och övriga omkostnader. 

 

Beloppet du tjänat på dina sålda artiklar hämtar du ut vid valfritt tillfälle. Du kan välja att få ditt belopp insatt på ditt bankkonto eller använda dem att handla för i butiken. Beloppet finns registrerat på ditt kundkonto i 24 månader därefter betalas de ut till dig. 

 

Dina kläder hänger 30 dagar i butiken. Smycken, väskor, skor och accessoarer finns i butiken 60 dagar, Du som kund ansvarar själv för att hämta osålda varor inom 7 dagar efter försäljningstiden slut om du vill ha dem tillbaka. 

 

Dina artiklar registreras och prissätts efter skick, aktualitet och märke. Cirkeln är ansvarig för prissättningen och Du som kund kan inte påverka prissättningen. 


I nuläget har vi endast möjlighet att ta emot damkläder, men målet för Cirkeln second hand är att utöka med större butik alternativt fler butiker inom 3 år

 

Följ oss på instagram @cirkelnsecondhand för uppdateringar på godbitar som finns till försäljning i butiken. 

 

info@cirkelnsecondhand.se


CIRKELN SECOND HAND

Bergmansgatan 14B

Mölndals innerstad

431 31 Mölndal

Organisationsnr:

559243-6207

Vanliga frågor